Ingen plats symboliserar den amerikanska upplevelsen och den amerikanska andan mer än New York.
Michael Bloomberg

Weekend New York

Boka en weekendresa till New York och ta del av alla sevärdheter som denna livliga och kreativa metropol har att erbjuda.
En helikoptertur över staden är en fantastisk upplevelse och ger en överblick över allt som finns att se och göra i The Big Apple.
Vad sägs om att se en stjärnspäckad musikal på Broodway, strosa i Central park eller ta del av all fantastisk shopping och fyll resväskorna med prisvärda märkeskläder.

Här kan man beundra skyskrapor som det nya World Trade Center eller Chrysler Building och tar man sig upp till Empire State Building har man en otrolig utsikt över stan.
Andra intressanta byggnadsverk är självklart frihetsgudinnan, St Pauls Chapel och New York Public Library.

Oavsett om man intresserar sig för Konst, Naturhistoria, Design, Militärhistoria eller annat: I New York finns museum för alla smaker och åldrar.
De viktigaste Konstinstitutionerna är belägna längs Museumsmilen vid Upper East Side. Eftersom byggnaderna ligger nära varandra kan man unna sig en liten paus emellanåt i Central Park, eller på något Kafé på den intilliggande Madison Avenue.
park 79

Park 79 Hotel

117 W 79th Street
☆☆☆

Bo prisvärt på det traditionellt inredda boutiqehotellet i eleganta Upper West Side. Hotellet är lugnt beläget med gångavstånd till Central Park och American Museum of Natural History.

 

  • Gratis WiFi
soho park2

Soho Grand Hotel

310 W Broadway
☆☆☆☆

Klassiskt boutiquehotell i hjärtat av charmiga Soho som bjuder på ett fantastiskt utbud av konstgallerier, restauranger och exklusiv shopping. De individuellt designade rummen utstrålar lyx och har en härlig utsikt över staden.

 

  • Restauranger
  • Bar/lounge
  • Fitnessanläggning
  • Gratis WiFi
gershwin

The Gershwin Hotel

7 E 27th St, New York
☆☆

Mellanklasshotell med charmig inredning i retrostil och ypperligt beläget mitt på Manhattan. Promenadavstånd till Madison Square Garden, Empire State Building och Macy´s.

 

  • Café/lounge
  • Gratis Wifi
milford plaza Hotel

Milford Plaza

700 8th Avenue, New York, NY
☆☆☆

Prisvärt och fräscht hotell med perfekt läge nära Times Square och Broadway. Nyrenoverade rum med modern inredning.

 

  • Fitnessanläggning

Weekend Finder New York

Från 4,346:-


Weekend Finder New York

Från 4,346:-


Karta New York